Fes-te Soci
CALENDARI
 
 

11è RAL·LI DE TERRA VIDRERES - MAÇANET DE LA SELVA

Especialitat: Ralli
Data Inici: 11/09/2019
Data final: 11/09/2019
 
 
11è RAL•LI LA SELVA de terra
VIDRERES – MAÇANET DE LA SELVA
21 de Setembre 2019
Campionat de Catalunya


Peu a Baix Motorsport Club Girona organitza la 11è RAL•LI LA SELVA DE TERRA que es disputarà pel mítics trams de la comarca de la Selva, el proper 21 de Setembre.

El 11è RAL•LI LA SELVA DE TERRA queda emmarcat dins el Campionat de Catalunya i és puntuable per el Campionat Català de Ral•lis i l’ Open Catalunya.
Peu a baix vol homenatjar al nostre gran amic, Eduard Carreras, en record a la seva vida exemplar i la passió i il.lusió per aquest esport que tan va estimar. Ara i sempre Peu a baix. Descansa amb pau.

VIDRERES serà el centre neurològic i acollirà la Base del Ral•li, les Verificacions Administratives i Tècniques dels vehicles, el Parc d’ Assistència, el Parc Tancat.
El Dissabte 21 de Setembre al matí, es realitzaran les Verificacions Administratives i Tècniques dels vehicles i els reconeixaments dels trams.
El Parc Tancat i entrega de premis, es faran a zones habilitades entre la plaça Lluis Companys, plaça de l’ esglèsia i carrer pau Clarís de Vidreres.

Els vehicles participants han d' entrar al Passeig Pau Clarís avans de les 11h, hora limit entrada Parc Tancat.

A partir de les 13h del migdia es donarà el tret de sortida de la cursa, amb la disputa de 2 trams cronometrats, els quals es realitzaran en 3 ocasions, donant al final de la proba, un total, d’ uns 60km cronometrats.
Els trams cronometrats es desenvolupen per camins forestals de terra dels municipis de Vidreres i Maçanet de la Selva. Després de cada secció els participants podran fer assistència dins la zona habilitada de Vidreres.

MAÇANET DE LA SELVA serà un bon centre d’interès, ja que les proximitats amb la Base del Ralli i el fàcil accès al Tram Cronometrat, permet als espectadors, equips i seguidors, a apropar-se al municicipi, una bona opció per donar a conèixer la Vila. Aquest fet pot beneficiar als Hotels, restaurants i altres comerços de la zona durant tot el cap de setmana.
A la Plaça de l’ Esglèsia hi harà el Parc de Reagrupament del Ralli. Un parc tancat dins un espai delimitat, on tots els vehicles han d’estar aturats durant uns 30 minuts, després de finalitzar cada volta al recorregut. És una bona oportunitat per promocionar el poble, els seus comerços, les seves tradicions i apropar als espectadors, els vehicles i els pilots. Es tracta de fer del Ralli, una Festa, en el seu pas per dins el poble, i crear el màxim d’espectació per l’ aficionat, els pilots i sobretot els veïns.


Amb totes les activitats previstes, s’espera una gran afluència de públic i de mitjans de comunicació. Cal destacar que la FCA queprodueix imatges per a Teledeporte i Televisió de Catalunya, fent un seguiment de totes les proves puntuables i per tant és una excel•lent oportunitat per donar a conèixer la nostra comarca de La Selva .
Cal recordar, que la província de Girona, sempre ha estat lloc de pas i centre d’atracció en la història dels Ral•lis a Catalunya, i d’ aquesta manera volem recuperar una tradició molt arrelada als seus municipis.

La comarca de la Selva ha estat escenari dels millors Ral•lis del Campionat del Món.
És una bona oportunitat per recuperar tot l’esperit d’aventura i de companyerisme que sempre acompanya el món dels Ral•lis. Una tradició, ja que disposem dels Trams més admirats per els millors pilots de la història, i els més recordats per a tots els aficionats al món dels Ral•lis, en la època del Ral•li Costa Brava.

ALLOTJAMENTS

HOSTAL CAN POU (VIDRERES)
Feu la vostra reserva i digueu que sou Pilots O participants del RALLI VIDRERES de PEU a BAIX, disposareu d'una tarifa especial amb descompta.
C/ PAU CASALS, 15
17411 Vidreres
Telf. 972.850.576 i 972.850.014
www.canpou.net


TURISME RURAL "CAN SURIA"
Feu la vostra reserva i digueu que sou Pilots O participants del RALLI VIDRERES de PEU a BAIX, disposareu d'una tarifa especial amb descompta.
A MAÇANET DE LA SELVA, I A 10 MINUTS DE LA COSTA BRAVA
DISFRUTA DE LA NATURA, I LA TRANQUIL.LITAT QUE T'OFEREIX
Telf.: 97285001 o 665812757
www.cansuria.catHOTEL EUROPA (GIRONA)
Feu la vostra reserva i digueu que sou Pilots O participants del RALLI VIDRERES de PEU a BAIX, disposareu d'una tarifa especial amb descompta.
C/ Juli Garreta, 21-23 - 17002 GIRONA - Tel. (34) 972 20 27 50
www.hoteleuropagirona.com

HOSTAL RESTAURANT BONATERRA
c/ Vidreras 43
tel 972858041–608831101 24h
MAÇANET DE LA SELVA


RESTAURANTS

Feu la vostra reserva i digueu que sou Pilots O participants del RALLI VIDRERES de PEU a BAIX,

- R. CAN POU. DINARS I SOPARS RALLI
TLF. 972 850 014


- R. CAN CASTELLS ( ACCÈS PER N-II DAVANT GRUES VIÑOLES )
TLF. 972 85 03 69


- CAFÈ DE LA SELIS. DARRERA PODI RALLI.
PLAÇA LLUIS COMPANYS - VIDRERES.


- R. CA'L COIX . Carretera N-II, km 688 - s/n
17412 MAÇANET DE LA SELVA (Girona)
Teléfono: 972 858 590
Móvil: 656 917 047

HOSTAL BONATERRA
c/ Vidreras 43
tel 972858041–608831101 24h
MAÇANET DE LA SELVA


DESITJANT QUE TINGUEU UN BON RAL·LI !!

FEM ENTRE TOTS, QUE EL RAL·LI SIGUI UN ACTE ESPORTIU, CÍVIC, RESPONSABLE, ALEGRE I RESPECTUÒS.
MOLTES GRÀCIES PER LA VOSTRA COL·LABORACIÓ!
Els continguts inclosos en aquesta web pertanyen als seus autors, per tant queda prohibida la seva reproducció en altres mitjans sense el nostre prèvi consentiment.
    © 2008. Peu a Baix Motorsport Club Girona -Tlf. 630·98·37·80 FAX: 972·39·45·75 Creat per Web Girona