Saltar al contenido

Peuabaix

Casals – Colònies – Stage

PEU ABAIX us ofereix estades esportives de tecnificació de Trial i Enduro

Submergeix-te en l'emoció sobre rodes amb el nostre exclusiu programa d'activitats esportives per a nens i joves. A Peu a Baix, oferim una experiència única que combina la passió per l'esport amb la diversió i l'aprenentatge.

Descobreix i perfecciona les teves habilitats en bicicleta i moto

Oferim cursos intensius de tècniques de pilotatge en modalitats com Biketrial, Trial Moto i altres esports de motor adaptats per a tots els nivells i edats.  El nostre equip d’experts està compromès a proporcionar una ensenyança de qualitat, garantint un ambient segur i saludable per a tots.

Vacances inoblidables amb valors i aventures

Uneix-te al nostre Casal Recreatiu i Esportiu durant les vacances d’estiu o nadal. Experimenta l’emoció de Bike Trial i BTT, Trial Moto o Enduro en grups reduïts de màxim 20 alumnes, on es fomenta el treball en equip, l’esperit de superació, el respecte mutu i cap a la natura.

Compromís amb la salut

A Peu a Baix , la seguretat i salut dels nostres alumnes són la nostra prioritat. Estem adaptant el nostre programa a les noves circumstàncies generades pel Coronavirus, seguint les directrius governamentals i garantint un entorn protegit en tot moment.

CASAL DE NADAL, ESTIU I SETMANA SANTA

CURSETS INICIACIÓ I TECNIFICACIÓ BIKE TRIAL ENDURO BTT I TRIAL MOTO

L’equip de Peu a Baix, ofereix durant les vacances d’ ESTIU, CURSETS CASAL RECREATIU I ESPORTIU COLÒNIES, per a grups reduïts de màxim 20 alumnes, amb temàtica de BIKE TRIAL i BTT i/o de l’esport del motor ENDURO I TRIAL MOTO, així com altres activitats d’aprenentatge del món animal i la vida rural on volem transmetre els valors de l’esport i el bon ambient, el treball en equip i esperit de superació, el respecte mutu,  entre companys i també per la natura i pels animals, compaginat amb temps per fer deures i estudi i parla anglesa durant algunes activitats.

CASA NADAL

Peu a Baix ofereix cursos de bike trial i trial moto durant les vacances de Nadal per millorar les habilitats en aquests esports de manera segura. Amb grups reduïts, es centren en tots els nivells i edats, incloent altres activitats educatives i recreatives com el tractament d'animals, manualitats i excursions. Els programes de colònies combinen temps per deures i estudis amb sessions d'anglès, promocionant valors com l'esportivitat i el treball en equip en un ambient positiu i natural. Esport, natura i aventura en un entorn educatiu i divertit per a les vacances de Nadal.

Abrir chat
Hola
¿En qué podemos ayudarte?