Omet al contingut

Peuabaix

I RAL·LI LES CORBES HISTÒRIC – MAÇANET DE LA SELVA

Inici » I RAL·LI LES CORBES HISTÒRIC – MAÇANET DE LA SELVA

I RAL·LI LES CORBES HISTÒRIC – MAÇANET DE LA SELVA

  Peu a baix Motorsport club esportiu Girona, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Maçanet de la Selva, organitzen pel pròxim dia 21 de maig de 2022, a la població de MAÇANET DE LA SELVA, l’esdeveniment anomenat “I RAL·LI LES CORBES Històric MAÇANET DE LA SELVA ”, per a cotxes i motos clàssics i esportius. Aquesta prova queda emmarcada dins la Fira i les jornades esportives de MAÇANET ÉS ESPORT, amb un ampli programa d’ activitats de la fira d’ entitats esportives del municipi
  L’esdeveniment es desenvoluparà respectant en tot moment el Codi de Circulació vigent, les normes del Servei Català de Trànsit, el Reglament General de la Copa CATALANA de Regularitat i aquest Reglament Particular, aprovat per la FCVH.
  Aquest esdeveniment és puntuable per a la Copa CATALANA de Regularitat organitzada per la Federació Catalana de vehicles Històrics.
  És una prova de Regularitat limitada a 50km/h per a vehicles clàssics, legend i interès històric en un itinerari túristic en carretera oberta amb un recorregut de gairebé 200km i tindà Inici i Final a la poblacó de Maçanet de la Selva.
  Peu a Baix,amb la realització d’aquest event,preten retrobar els vehicles mítics dels anys 60/70/80 I 90, que transcorrien per les carreteres de LA Selva, les Guilleries i la Costa Brava.
  La Proba tindrà com a centre neurològic la població de MAÇANET DE LA SELVA on acollirà la Base de la provai, les Verificacions Administratives ,les Verificacions Tècniques dels vehicles I el Parc Tancat d’ inici i final de la cursa.
  Les Verificacions Administratives i Tècniques dels vehicles, així com el Parc Tancat i entrega de pemis, es faran a zones habilitades per l’ Ajuntament de MAÇANET S.
  Disposarem de zona habilitada de Reagrupament al municipi d’ ANGLÈS i un habituallament a SALITJA.

  La proba LES CORBES HISTÒRIC es un recorregut turístic, en format de REGULARITAT 50km/h en carretera oberta, segons el plànol adjunt, on els participants han de seguir les normes dictades per la Federació Catalana de Vehicles Històrics, el itinerari de la prova i reglament aprovat i complint rigorosament i respectant la normativa de circulació del Servei Català de Trànsit durant tot el recurregut.;
  Peu a Baix compta amb el suport de l’Ajuntament de Maçanet de la Selva, Sant Hilari Sacalm, Arbúcies, Brunyola, St. Feliu de Buixalleu, Massanes, Hostalric, Sta. Coloma de Farners, Osor, Anglès, Bescanó, Vilobí d’ Onyar, Salitja, Sant Dalmai per muntar el recorregut de la prova.
  La prova pren una gran expectació després d’un any de pausa per la Pandèmia Covid19 i es preveu una participació d’uns 80 equips participants que segueixen les proves de la FEDERACIÖ CATALANA DE VEHILES HISTÔRICS.

  posterlesCorbeshistóric22Baixa

  Abrir chat
  Hola
  ¿En qué podemos ayudarte?