ANUL.LAT EXHIBICIÓ TRIAL – BIKETRIAL FIRA PRIMAVERA CAMPLLONG 18 I 19 ABRIL

Atès la situació que estem vivint, l’ AJUNTAMENT DE CAMPLLONG ha decidit ANUL·LAR la 38a FIRA COMARCAL DE PRIMAVERA DE CAMPLLONG prevista per el 18 i 19 Abril proposem diferents EXHIBICIÓNS  dins dels actes  de la FIRA, 

Per LA EDICIÓ 2021 complementar la FIRA DE PRIMAVERA DE CAMPLLONG  , proposem una exhibició  de BIKE TRIAL i TRIAL moto i al mateix temps unes activitats on poder participar el públic assistent. 

TRIALSHOW – ESPECTACLE SOBRE RODES  CAMPLLONG 2020

Espectacle, demostracions, amb una selecció dels millors pilots estatals de BIKE TRIAL i  TRIAL MOTO en diferents categories. L’ espectacle es complementarà  amb activitats obertes per a tots els públics.

Volem apropar als assistents l’ esport de la BIKETRIAL i Moto Trial i volem que el públic pugui participar. Adeqüem un circuit iniciació per a tots els nivells, perquè tothom pugui  provar BICIS BIKETRIAL I BTT  elèctriques  .