ENTRENAMENT SOLIDARI BIKETRIAL – PEU A BAIX – LA MARATÓ DE TV3 COVID19

Èxit de participació en l, entrenament solidari per la MARATÓ DE TV3 per el COVID 19 organitzat per PEU A BAIX MOTORSPORT CLUB ESPORTIU GIRONA i amb el suport d’ aquesta petita gran familia del Trial a Girona i a tots els nostres col.laboradors .

Peu a Baix Motorsport Club Girona i Mes PEU BIKETRIAL , amb suport de la FEDERACIÓ CATALANA DE CICLISME i l’ Ajuntament de Santa Coloma de Farners, va organitzar el passat dissabte 12 de Desembre a les instal·lacions de l’ Escoleta PEUABAIX

Entrenamnet solidari  BIKE TRIAL LA SELVA – SANTA COLOMA DE FARNERS LA MARATO DE TV3 “,  Va ser un acte molt emotiu i tothom molt entregat a donar suport a la @lamaratotv3

Aquesta Marató toca a tothom..

#tocaatothom#maratotv3

. Peu a baix Motorsport club girona

Número identificatiu LAMARATO TV3 – 3609

LA MARATÓ DE TV3 – COVID19
BIKETRIAL PEUABAIX