VII FULLSLIP LEGEND LES CORBES

PRESENTACIÓ :

Peu a Baix Motorsport Club Girona organitza el 7è RAL·LI LEGEND LES CORBES MEMORIAL EDUARD CARRERAS, que es disputarà per els mítics trams de les Guilleries I la Costa Brava, el pròxim 1 i 2 de Juliol de 2022. Després de l’èxit de participació de la darrera edició, un any més seguim treballant per que la prova es consolidi com a un referent atractiu a Catalunya.

En aquesta nova edició i molt il.lusionats amb l’iniciativa i el projecte, el ja conegut Ral.li Legend les Corbes, passarà a denominar-se FULLSLIP LEGEND LES CORBES per una interessant fusió gràcies als amics de Fullslip.es


Ral·li de vehicles mítics, i d’interès esportiu en carretera tancada, dividit en l’apartat de Velocitat i Legend (aquest últim sense cronometratge ni classificació).
La Prova tindrà com a centre neurològic la població de SANT HILARI SACALM on acollirà la Base del Ral•li, les Verificacions Administratives ,les Verificacions Tècniques dels vehicles, el Parc d’ Assistència I el Parc Tancat.
Peu a Baix compta amb el suport de l’Ajuntament Sant Hilari Sacalm, Sant Sadurní d ́Osormort, Arbúcies-Joanet, Osor, Santa Coloma de Farners, per muntar el recorregut de la prova.
Amb totes les activitats previstes, s’espera la participació de vehicles mítics de competició, per la categoria Legend, i en Velocitat, cotxes de Ral.li de les diferents èpoques fins als espectaculars Grup A, Grup N WRC i KitCar.
( VEURE REGLAMENT PARTICULAR )
El Divendres 1 de Juliol es duran a terme les verificacions administratives a la Casa de Cultura SANT HILARI SACALM, que serà la seu i Base de la prova.
Les verificacions tècniques dels vehicles es faran a la Plaça Josep Moragues de Sant Hilari.
El parc d’ assistència estarà ubicat al Pavelló Poliesportiu de Sant Hilari Sacalm, zona de treball dels equips on es reuniran tots els participants.
El matí de Divendres, està programada una Sessió de verificacions mecàniques de vehicles, previst per aquells equips, que vulguin posar apunt el seu cotxe de cursa, i que disposin de la llicència ESTATAL. Aquesta prova, coneguda internacionalment , com a SHAKEDOWN , es realitzarà al Tram de Brunyola GIV-5334 entre les 10h del matí a la 13h.
Per la tarda de Divendres, a les 20h s’iniciarà la 1a Etapa del Ral·li amb la celebració d’un tram espectacle a títol d’exhibició, sense classificació i que es repetirà en dues ocasions.
El Dissabte 2 de Juliol, a les 9h s’iniciarà la 2na Etapa del Ra·li, formada per 4 trams cronometrats que es transcorreran pels indrets de les Guilleries, on s’abarcan els mítics trams mundialistes d ́OSOR I CLADELLS al matí, i , per la tarda , COLL DE REVELL Gi543 i PLA DE LES ARENES GIV 5411.
Els Trams de les Guilleries han estat escenari dels millors Ral•lis del Campionat del Món. És una bona oportunitat per recuperar tot l’esperit d’aventura i de companyerisme que sempre acompanya el món dels Ral•lis.
Peu a baix Motorsport club Girona.

Documentació:

Presentació Fullslip Legend Les Corbes

Que és Fullslip Legend?

Imatge
Reglament particular PROVISIONAL ( PENDENT D’APROVACIÓ )

Video Presentació 2021

REMEMBER SHOW

Més informació:

JOAN ( telf.630.983.780 )
PAU ( telf.629.678.730 )
peuabaix@peuabaix.com

PRESENTACIÓN :

Después del éxito de participación de la última edición, seguimos trabajando para que la prueba se consolide como un referente atractivo en Catalunya.

En esta nueva edición y muy ilusionados con la iniciativa y el proyecto, el ya conocido Ral.li Legend les Corbes, pasará a denominarse FULLSLIP LEGEND LES CORBES por una interesante fusión gracias a los amigos de Fullslip.es


Prueba de velocidad totalmente independiente al Campeonato de Cataluña, en cuanto a su estructura,reglamento,etc,..con un recorrido de algo menos de 90km cronometrados y 5 tramos distintos que se realizaran dos veces.
Rally de vehículos míticos, y de interés deportivo en carretera cerrada, dividido en el apartado de Velocidad y Legend, este último, sin cronometrage ni clasificación.
La Prueba tendrá como centro neurológico la población de Sant Hilari Sacalm donde acogerá la Base del Rally, las Verificaciones Administrativas, las Verificaciones Técnicas de los vehículos, el Parque de Asistencia y el Parque Cerrado.
Peu a Baix cuenta con el apoyo del Ayuntamiento de Sant Hilari Sacalm, Sant Sadurní d ́Osormort, Arbúcies-Joanet, Osor, Santa Coloma de Farners, para montar el recorrido de la prueba.
Con todas las actividades previstas, se espera la participación de vehículos míticos de competición, para la categoría Legend ( sin conometrage ni clasificación ) y en Velocidad, coches de rally de las diferentes épocas hasta los espectaculares Grupo A, Grupo N ,WRC y KitCar.
(VER REGLAMENTO PARTICULAR).
El Viernes 1 de Julio, se llevaran a cabo las verificaciones administrativas en la Casa de Cultura Sant Hilari Sacalm, que será la sede y Base de la prueba.
Las verificaciones técnicas de los vehículos se harán en la Plaza Josep Moragues de Sant Hilari Sacalm.
El parque de asistencia estará ubicado en el Pabellón Polideportivo de Sant Hilari Sacalm, zona de trabajo de los equipos donde se reunirán todos los participantes.
La mañana del Viernes, está programada una Sesión de verificaciones mecánicas de vehículos, previsto para aquellos equipos que quieran poner a punto su coche de carreras, y que dispongan de la licencia ESTATAL. Esta prueba, conocida internacionalmente, como SHAKEDOWN, se realizará en el Tramo de Brunyola GIV-5334, entre las 10h de la mañana y las 13h.
Por la tarde del Viernes, a las 20h se iniciará la 1era Etapa del Rally, con la celebración de un tramo espectáculo a título de exhibición, sin ninguna clasificación I que se repetirá en dos ocasiones.
El Sábado 2 de Julio, a las 9h se iniciará la 2a Etapa del RALLY, formada por 4 tramos cronometrados que se transcurrirán por las Guilleries, donde se abarcan los míticos tramos mundialistas de OSOR I CLADELLS por la mañana, y por la tarde, COLL DE RAVELL Gi543 y PLA DE LES ARENES GIV 5411.
Los Tramos de las Guilleries han sido escenario de los mejores Rallys del Campeonato del Mundo. Es una buena oportunidad para recuperar todo el espíritu de aventura y de compañerismo que siempre acompaña al mundo de los Rallys.

Documentación:

Presentación Fullslip Legend Les Corbes

Que es Fullslip Legend?

Imagen
Reglamento Particular Provisional ( PENDIENTE DE APROBACIÓN )

Video Presentación 2021

Mas información:

JOAN ( telf.630.983.780 )
PAU ( telf.629.678.730 )
peuabaix@peuabaix.com