Escoleta Peu a baix

ESCOLA DE PILOTS

· CURSETS INICIACIÓ
· CURSETS DESTINATS A ALT NIVELL DE COMPETICIÓ

· EXTRAESCOLARS 

·BICI TRIAL ( Trial i Bike-Trial )

OBJECTIU

L’objectiu principal de l’activitat és que els nens i nenes gaudeixin fent esport al mateix temps treballant valors tals com: el respecte, l’esperit de superació i el companyarisme.

També oferim la pràctica del trial com una activitat extra-escolar educativa i donar així l’oportunitat de poder practicar aquest esport entre setmana i els dissabtes al matí amb monitors i entrenadors qualificats i amb experiència.

Els entrenaments estaran centrats en millorar la tècnica damunt la bicicleta a través de jocs, exercicis i activitats grupals i aprendre diferents tècniques per superar diferents obstacles. A les classes es practicarà molt l’equilibri així com les tècniques per superar diferents obstacles adaptades a cada nivell.

QUI POT VENIR

Les activitats de TRIAL / BIKE-TRIAL estan adreçades a nens i nenes a partir de 5 anys i fins a edat adulta.

FUNCIONAMENT

Els alumnes s’agrupen en equips d’entrenament segons el seu nivell tècnic i físic (mini bike-trial, bàsic, iniciació o perfeccionament), no per edats i són dirigits per monitors que s’adapten a les necessitats de cada nen i nena.

Les sessions d’entrenament tindran una durada de 2 hores i s’estructuraran de la següent manera:

  • Punt de trobada
  • Escalfament
  • Habilitats motrius / Entrenament
  • Estiraments

INFORMACIÓ GENERAL

(ACTIVITAT EXTRAESCOLAR)

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és TR4.jpgAquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és TR3-724x1024.jpg

·ENDURO

·TRIAL MOTO

Més informació
peuabaix@peuabaix.com

mespeuclubesportiu@gmail.com

Joan de las Heras
peuabaix@peuabaix.com
630 983 780