Omet al contingut

Peuabaix

VI – Ral·li Legend Les Corbes – Memorial Eduard Carreras

Inici » VI – Ral·li Legend Les Corbes – Memorial Eduard Carreras

VI – Ral·li Legend Les Corbes – Memorial Eduard Carreras

  Presentació VI Ra·li Legend les Corbes Memorial Eduard Carreras. ( 12 i 13 de Juny )

  Presentación VI Rally Legend les Corbes Memorial Eduard Carreras. ( 12 y 13 de Junio )

  Benvolguts;

  Ens complau gratament poder-vos informar que l’ Escuderia Peu a Baix Motorsport organitza el 6è RAL·LI LEGEND LES CORBES, que es disputarà els dies 12 i 13 de Juny de 2020 pels mítics trams de les Guillerries i la Costa Brava.

  Després de l’èxit de participació de la darrera edició, un any més seguim treballant perquè la prova es consolidi com un referent atractiu a Catalunya.

  En celebració del 6è aniversari d’aquesta prova, es seguiran realitzaran grans canvis que de ben segur us sorpendran.

  Us seguirem informant….

  T’HO PERDRÀS???

  RESERVA’T AQUESTA DATA,T’ESPEREM!!

  Ral·li de vehicles mítics, d’interès esportiu en carretera tancada, dividit en l’apartat de Velocitat, Regularitat SuperSport i Velocitat Legend ( aquests últims sense cronometratge ni classificació ).

  Peu a Baix Motorsport, amb la realització d’aquest esdeveniment, pretén reviure any darrera any, l’ambient dels ral·lis dels anys 70-80 i 90, que transcorrien per als trams de les Guilleries i la Costa Brava, com el Ral·li Catalunya Costa Brava, puntuable pel mundial de ral·lis , Europeu i Campionat d’Espanya de l’especialitat i que van comptar amb la participació de pilots com Servià, Bardolet, Bassas, Canyellas, Sainz, Zanini, Toivonen, Kankkunen, Makinen, Mc.Rae, Pures, Blazquez, Solà, Gomez, Ventura, Guixeras i molts pilots més de primera línia arribats de tot Europa en cada època.

  proximament + info : www.peuabaix.com

  Videos promocionals d’edicions anteriors:

  https://www.youtube.com/watch?v=kQTH_ycd7GM

  —————————————————-

  Estimados;

  Nos complace gratamente poderos informar que la Escudería Peu a Baix Motorsport organiza el VI RALLY LEGEND LES CORBES, que se disputará los días 12 y 13 de Junio ​​de 2020 por los míticos tramos de las Guilleries y la Costa Brava.

  Tras el éxito de participación de la última edición, un año más seguimos trabajando para que la prueba se consolide como un referente atractivo en Catalunya.

  En celebración del sexto aniversario de esta prueba, se seguirá realizando grandes cambios que seguro os sorprenderan.

  Os seguiremos informando ….

  TE LO VAS A PERDER ???

  RESÉRVATE ESTA FECHA, TE ESPERAMOS !!

  Rally de vehículos míticos, de interés deportivo en carretera cerrada, dividido en el apartado de Velocidad, Regularidad SuperSport y Velocidad Legend (estos últimos sin cronometraje ni clasificación). Peu a Baix Motorsport, con la realización de este evento, pretende revivir, año tras año, el ambiente de los rallies de los años 70-80 y 90, que transcurrían por los tramos de las Guilleries, como el Rally Catalunya Costa Brava, puntuable para el mundial de rallies, Europeo y Campeonato de España de la especialidad y que contaron con la participación de pilotos como Servià, Bardolet, Bassas, Canyellas,

  Abrir chat
  Hola
  ¿En qué podemos ayudarte?