Omet al contingut

Peuabaix

Girona viu el 1ER TRIAL DE GIRONA Fires de Sant Narcís – PEUA BAIX

Inici » Girona viu el 1ER TRIAL DE GIRONA Fires de Sant Narcís – PEUA BAIX

Girona viu el 1ER TRIAL DE GIRONA Fires de Sant Narcís – PEUA BAIX

  Girona viu el seu 1ER TRIAL DE GIRONA Fires de Sant Narcís organitzat per PEUABAIX
  Un centenar de participants es van reunir aquest dissabte 30 de novembre al Pavelló Palau-Sacosta de Girona per la disputa de la 1ª edició del Trial de Girona – Fires de Sant Narcís.

  Peu a Baix es convertia d’aquesta manera en el primer club gironí en organitzar una prova de trial, després de molts anys, un fet molt celebrat entre els espectadors i participants locals que van poder gaudir del trial a la capital gironina amb la participació d’un centenar de pilots des de la iniciació (5 anys) fins als  pilots de les categories  èlit i Legend.

  Peu a baix vol agraïr a tots els voluntaris, col.laboradors, participants i a tots aquells que han donat suport per poder organitzar la prova gironina, dedicant aquets èxit participatiu a tots aquells que ho han fet possible.

  L’ Escoleta Peuabaix presentava  a 35 pilots de l’ escoleta Peuabaix,  un èxit participatiu, fet que demostra la bona tasca que dur a terme en els seus entenaments i activitats extraescolars de TRIAL.

  Cal destacar la bona puntuació del pilots gironins de peuabaix en les categories negres prebenjamí MARC MUÑOZ CLAVERAS  actual campió d’ ESPANYA i CATALUNYA de BIKETRIAL , i NICO Zozzaro DE LAS HERAS en BENJAMI que demostraven el seu gran talent sumant el màxim de punts en la categoria més numbrosa amb uns 25 participants de pilots prebenjamins, benjamins.  

  En la categoria blanc (principiants), la victoria va ser per l’ olotí GABRIEL ZAFRA, seguit de l“’ osonenc GUILLEM VIZCAINO i el gironí ÀXEL REIXACH de la categoria principiants..

  A la categoria Open Blanc la victoria va ser del pilot francès de Peuabaix  JEAN BAPTISTE MOMMMEJA (Aleví) seguit del pilot Benjamí  DALMAU MARI SANAHUJA (benjamí) que va demostrar un alt nivell quedant per devant de la pilot femina francesa de Peuabaix CHLOÉ CRES CLEMENT infantil.

  La categoria Blau (alevins) la van encapçalar el pilot de Campdevanol GUILLEM COROMINA, seguit de PAU POVEDA de St Joan de les Abadeses i ALBERT MARCE fent una cursa espectacular. 

  La categoria Open Blau va ser dominada per els pilots francesos ILAN BOUZOU principiant, SIMON AMIZET infantil i la pilot femina cadet APOLLINE GODON amb una lluita molt igualada de principi a fi fent les màximes puntuacions a les zones que  eren molt tècniques i  demostrant una lluita  de superació  a cada obstacle espectacular. 

  En la participació de les categories d’ exhibició LEGEND i ÈLIT  es va gaudir d’un gran espectacle amb una dotzena de Riders de l’ equip Francès TEAM DN1MONTLUÇON que col.laboren amb l’ escoleta i van voler participar en les files de Peuabaix amb pilots de la talla com THÉO PONDRET, ARTHUR CAVAGNA, YVAN BOURCY,AURÉLIEN FONTENOY, NINA VABRE i la gran demostració del pilots èlit catalans   POL TARRES, OT SIERRA, GUILLEM OLIVER, MARTI VAYREDA i la campiona del món junior LAIA ESQUÍS que van fer gaudir als espectadors d’una gran  de TRIAL de màxim nivell.
  Pel que fa la categoria LEGEND va ser molt aplaudida per els espectadors ja que van poder reviure la història i llegenda del Trial amb la participació d’una dotzena de pilots amb bicicletes de més de 30 anys d’ antiguitat i una exposició de bicicletes de Trial antigues que han marcat història al esport del Trial de la mà de Joan Güell, Álex Rubies. 

  Peu a Baix segueix treballant amb l’ escoleta de TRIAL i amb la prova gironina es donava una primera oportunitat en competició a molts pilots de les diferents escoles gironines i es demostrava que l’ esport del TRIAL a Girona esta en auge i reclama poder disposar d’ una area d’ entrenament a a la ciutat gironina  per poder donar un bon servei als esportitses gironins.

  GRÀCIES PER EL VOSTRE SUPORT I LA VOSTRE COL.LABORACIO
  LAIA ESQUIS – CAMPIONA DEL MON
  POL TARRES MAESTRAT – PILOT ÈLIT

  Abrir chat
  Hola
  ¿En qué podemos ayudarte?