Omet al contingut

Peuabaix

L’ENDURET I L´ENDURO CLÀSSIC DE PEU A BAIX REUNEIX A MAÇANET DE LA SELVA MÉS DE 120 PILOTS

Inici » L’ENDURET I L´ENDURO CLÀSSIC DE PEU A BAIX REUNEIX A MAÇANET DE LA SELVA MÉS DE 120 PILOTS

L’ENDURET I L´ENDURO CLÀSSIC DE PEU A BAIX REUNEIX A MAÇANET DE LA SELVA MÉS DE 120 PILOTS

  Maçanet de la Selva ha estat la seu, aquest passat diumenge 22 de maig, de la tercera cursa de la temporada de la Copa Catalana d’Enduret i de la Copa Catalana d’Enduro Clàssic.

  El passat diumenge 22 de maig es va celebrar el Campionat de Catalunya d’Endurets i la Copa Catalana de Clàssiques 2022 . Organitzat, com sempre, per PEUABAIX a Maçanet de la Selva. Aquest esdeveniment s’ha celebrat dins el cap de setmana anual de Maçanet és Esport , on tot el cap de setmana es fan activitats relacionades amb l’esport.

  Peu a Baix torna a portar “l’Enduret”, la fórmula de l’esport base de l’enduro, a terres Gironines  i s’esperen quasi 150 participants entre nens, joves, fèmines i pilots veterans, gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de MAÇANET DE LA SELVA, el Consell Català de l’ Esport, el Consell Comarcal de LA SELVA i de la Diputació de Girona, torna a portar a les comarques gironines, una de les especialitats més acolorides del motociclisme infantil.

  El pilots desplaçats fins a la localitat de La Selva han hagut de suportar altes temperatures i un sol de justícia al llarg de tota la jornada esportiva. Amb aquestes condicions meteorològiques més pròpies del mes d’agost, la pols ha fet acte de presència en diversos trams del recorregut.

  Pel que fa als resultats corresponents a la Copa Catalana d’Enduret, Pol Guerrero s’ha endut el triomf de la categoria Sots16 amb un temps total de 12:40. Al podi l’han acompanyat Hugo Cuesta i Nil Rojas, els quals han protagonitzat un duel d’allò més igualat.

  Eyal Efroni ha marcat els millors temps en pràcticament totes les especials de la categoria 85cc Cadet. El pilot del Moto Club Corbera ha aturat el cronor en 13:11, més de mig minut més ràpid que el segon classificat, Aitor Campamà. El top 3 de la categoria l’ha completat Jan Vilches.

  En la categoria 85cc Juvenil el més ràpid ha estat Ramon Godino (13:07), seguit de Santiago Hernández (13:31), segon, i Alejandro Liñan, que ha fet tercer.

  Pau Sabaté ha estat el més ràpid de la categoria 65cc (9:18) per davant d’Èric Wic (9:30) i Nil Masó (9:35).

  Pel que fa a la categoria de menor cilindrada, 50cc, Àlex Esteban (10:26) ha protagonitzat una brillant actuació que l’ha permès enfilar-se fins al primer esglaó del podi. Jan Martínez (11:00) i Marc Pujol (11:16) han completat les posicions d’honor.

  Finalment, pel que fa a la categoria Femenina, Adela Godino s’ha endut el triomf després de completar les especials amb un temps global de 10:12. Anna González ha finalitzat la cursa en segona posició, mentre que Irene Conesa ha fet tercera.

  Pel que fa a la Copa Catalana d’Enduro Clàssic TT, Santiago López ha estat el protagonista de la categoria TT 77 aconseguint el millor temps (9:41) al manillar d’una Ossa. Carlos Blas Esteve ha finalitzat segon, a vuit segons de López, mentre que Juli Vallmitjana ha completat les posicions d’honor de la categoria.

  En TT 80, victòria de David Martínez (8:48) amb mig minut de marge sobre el segon classificat, Jordi Garriga. Genís Cuadros ha completat el tercer calaix del podi.

  Josep Serrat ha estat el protagonista de la categoria TT125. El pilot del A.M. Vidreres s’ha enfilat al primer esglaó del podi després firmar el millor temps de la categoria: 9:31. Miquel Font (9:43) ha finalitzat segon, mentre que Joan Vila ha completat el top 3.

  En TT84 ha vençut Miquel Àngel Boet (8:59). Jordi Riera ha finalitzat segon i Jordi Canudas, tercer.

  Ricard Martínez s’ha endut el triomf de la categoria TT90 amb un temps total de 9:07. Oriol Vilà i Hèctor Pla, segon i tercer, respectivament, han completat les posicions d’honor.

  Finalment, pel que fa a la categoria EVO, Carlos Marset ha sumat la primera victòria de la temporada. Gerard Pera ha fet segon i Àngel Hernández, tercer.

  Les millors imatges de la cursa, al Flickr de la FCM.

  https://bit.ly/3wOyAUu

  MOLTES GRÀCIES A MOTOSCOOT.NET PER EL VOSTRE SUPORT, LA VOSTRE COL.LABORACIÓ I PER AQUESTES IMATGES.

  Abrir chat
  Hola
  ¿En qué podemos ayudarte?