Omet al contingut

Peuabaix

VI RAL.LI LEGEND LES CORBES

Inici » VI RAL.LI LEGEND LES CORBES

VI RAL.LI LEGEND LES CORBES

  Peu a Baix Motorsport Club Girona organitza el 6è RAL·LI LEGEND LES CORBES MEMORIAL EDUARD CARRERAS, que es disputarà per els mítics trams de les Guilleries I la Costa Brava, el pròxim 18 i 19 de Juny de 2021. Després de l’èxit de participació de la darrera edició, un any més seguim treballant per que la prova es consolidi com a un referent atractiu a Catalunya.
  Ral·li de vehicles mítics, i d’interès esportiu en carretera tancada, dividit en l’apartat de Velocitat , Regularitat SuperSport i Legend (aquest últim sense cronometratge ni classificació).
  La Prova tindrà com a centre neurològic la població de SANT HILARI SACALM on acollirà la Base del Ral•li, les Verificacions Administratives ,les Verificacions Tècniques dels vehicles, el Parc d’ Assistència I el Parc Tancat.
  Peu a Baix compta amb el suport de l’Ajuntament Sant Hilari Sacalm, Sant Sadurní d ́Osormort, Arbúcies-Joanet, Osor, Santa Coloma de Farners, Llagostera, per muntar el recorregut de la prova.
  Amb totes les activitats previstes, s’espera la participació de vehicles mítics de competició, per la categoria Regularitat Supersport I Legend, i en Velocitat, cotxes de Ral.li de les diferents èpoques fins als espectaculars Grup A, Grup N WRC i kitcar amb homologació fins a l’any 2003.
  ( VEURE REGLAMENT PARTICULAR )
  El Divendres 18 de Juny, es duran a terme les verificacions administratives a la Casa de Cultura SANT HILARI SACALM, que serà la seu i Base de la prova .
  Les verificacions tècniques dels vehicles es faran a la Plaça Josep Moragues de Sant Hilari.
  El parc d’ assistència estarà ubicat al Pavelló Poliesportiu de Sant Hilari Sacalm, zona de treball dels equips on es reuniran tots els participants.
  El matí de Divendres, està programada una Sessió de verificacions mecàniques de vehicles, previst per aquells equips, que vulguin posar apunt el seu cotxe de cursa, i que disposin de la llicència ESTATAL. Aquesta prova, coneguda internacionalment , com a SHAKEDOWN , es realitzarà al Tram de Brunyola GIV-5334 entre les 10h del matí a la 13h.
  Per la tarda de Divendres, a les 20h s’iniciarà la 1a Etapa del Ral·li amb la celebració d’un tram espectacle a títol d’exhibició, sense classificació i que es repetirà en dues ocasions.
  El Dissabte 18 de Juny, a les 9h s’iniciarà la 2na Etapa del Ra·li, formada per 4 trams cronometrats que es transcorreran pels indrets de les Guilleries, on s’abarcan els mítics trams mundialistes d ́OSOR I CLADELLS al matí, i , per la tarda , COLL DE REVELL Gi543 i PLA DE LES ARENES GIV 5411.
  Els Trams de les Guilleries han estat escenari dels millors Ral•lis del Campionat del Món. És una bona oportunitat per recuperar tot l’esperit d’aventura i de companyerisme que sempre acompanya el món dels Ral•lis.
  Peu a baix Motorsport club Girona.

  Documentació:

  Presentació del VI Ral·ly Legend les Corbes
  Reglament particular
  Full d’inscripció
  Itinerari / Horari
  Road Book
  Protocol Prevenció Covid-19
  Certificat Covid-19
  Declaració Risc de Covid-19 ( omplir i enviar per mail )
  Mapa General Trams
  Assistència
  Localitzacions d´interés
  Video Presentació
  Llista Oficial d´Inscrits ( RECTIFICADA )
  Complement n.1 al Reglament Particular (es concedeix de forma excepcional en el moment en el que ens trobem de reobertura de l’esport )
  Complement n.2 al Reglament Particular

  JOAN ( telf.630.983.780 )
  PAU ( telf.629.678.730 )
  peuabaix@peuabaix.com

  ……………………………………..

  Después del éxito de participacién de la última edición, seguimos trabajando para que la prueba se consolide como un referente atractivo en Catalunya.

  Prueba de velocidad totalmente independiente al Campeonato de Cataluña, en cuanto a su estructura,reglamento,etc,..con un recorrido de algo menos de 100km cronometrados y 5 tramos distintos que se realizaran dos veces y un máximo de 60 km cronometrados para los participantes del formato rallysprint.
  Rally de vehículos míticos, y de interés deportivo en carretera cerrada, dividido en el apartado de Velocidad , Regularidad SuperSport y Legend, este último, sin cronometrage ni clasificación.
  La Prueba tendrá como centro neurológico la población de Sant Hilari Sacalm donde acogerá la Base del Rally, las Verificaciones Administrativas, las Verificaciones Técnicas de los vehículos, el Parque de Asistencia y el Parque Cerrado.
  Peu a Baix cuenta con el apoyo del Ayuntamiento de Sant Hilari Sacalm, Sant Sadurní d ́Osormort, Arbúcies-Joanet, Osor, Santa Coloma de Farners, para montar el recorrido de la prueba.
  Con todas las actividades previstas, se espera la participación de vehículos míticos de competición, para la categoría Regularidad Supersport y Legend ( sin conometrage ni clasificación ) y en Velocidad, coches de rally de las diferentes épocas hasta los espectaculares Grupo A, Grupo N ,WRC y Kitcar con homologación hasta el año 2003.
  (VER REGLAMENTO PARTICULAR).
  El Viernes 18 de Junio, se llevaran a cabo las verificaciones administrativas en la Casa de Cultura Sant Hilari Sacalm, que será la sede y Base de la prueba.
  Las verificaciones técnicas de los vehículos se harán en la Plaza Josep Moragues de Sant Hilari Sacalm.
  El parque de asistencia estará ubicado en el Pavellón Polideportivo de Sant Hilari Sacalm, zona de trabajo de los equipos donde se reunirán todos los participantes.
  La mañana del Viernes, está programada una Sesión de verificaciones mecánicas de vehículos, previsto para aquellos equipos que quieran poner a punto su coche de carreras, y que dispongan de la licencia ESTATAL. Esta prueba, conocida internacionalmente, como SHAKEDOWN, se realizará en el Tramo de Brunyola GIV-5334, entre las 10h de la mañana y las 13h.
  Por la tarde del Viernes, a las 20h se iniciará la 1era Etapa del Rally, con la celebración de un tramo espectáculo a título de exhibición, sin ninguna clasificación I que se repetirá en dos ocasiones.
  El Sábado 18 de Junio, a las 9h se iniciará la 2a Etapa del RALLY, formada por 4 tramos cronometrados que se transcurrirán por las Guilleries, donde se abarcan los míticos tramos mundialistas de OSOR I CLADELLS por la mañana, y por la tarde, COLL DE RAVELL Gi543 y PLA DE LES ARENES GIV 5411.
  Los Tramos de las Guilleries han sido escenario de los mejores Rallys del Campeonato del Mundo. Es una buena oportunidad para recuperar todo el espíritu de aventura y de compañerismo que siempre acompaña al mundo de los Rallys.

  Documentación:

  Presentación del VI Rally Legend les Corbes
  Reglamento Particular

  Hoja de inscripción
  Itinerario / horario
  Road Book
  Protocol Prevenció Covid-19
  Certificado Covid-19
  Declaración Riesgo de Covid-19 ( rellenar y enviar por mail )
  Mapa General Tramos
  Asistencia
  Localizaciones generales de interés
  Video Presentación
  Lista Oficial de Inscritos ( RECTIFICADA )
  Complemento n.1 al Reglamento Particular
  Complemento n.2 al Reglamento Particular

  Mas información:

  JOAN ( telf.630.983.780 )
  PAU ( telf.629.678.730 )
  peuabaix@peuabaix.com

  Abrir chat
  Hola
  ¿En qué podemos ayudarte?