Omet al contingut

Peuabaix

VIII FULLSLIP LEGEND LES CORBES 2023

Inici » VIII FULLSLIP LEGEND LES CORBES 2023

VIII FULLSLIP LEGEND LES CORBES 2023

  CATALÀ / ESPAÑOL

  · PRESENTACIÓ :

  El 8è Fullsplip Legend Les Corbes ja té data. Serà del 16 al 17 de juny de 2023 a la bonica i històrica població de Sant Hilari Sacalm acollirà la segona edició del ja conegut i consolidat concepte fullslip: ambient càlid, nostàlgic, familiar i competitiu.

  COMPETEIX I DISFRUTA !! CORRER ENTRE AMICS SEMPRE ES……. DIFERENT!!

  Després de l’èxit de participació de la darrera edició, seguim treballant perquè la prova es consolidi com un referent atractiu a Catalunya.

  Prova de velocitat totalment independent al Campionat de Catalunya, quant a la seva estructura, reglament, etc., amb un recorregut d’una mica menys de 90km cronometrats i 6 trams diferents.

  Ral·li de vehicles mítics, i d’interès esportiu en carretera tancada, dividit en els apartats de Velocitat i Legend, aquest últim, sense cronometratge ni classificació. A més, un petit i acotat apartat destinat als ral·licars que revestirà la bonica prova. La prova tindrà com a centre neurològic la població de Sant Hilari Sacalm que acollirà la base del ral·li, les verificacions administratives, les verificacions tècniques dels vehicles, el parc d’assistència i el parc tancat.

  Amb totes les activitats previstes, s’espera la participació de vehicles mítics de competició, per a la categoria Legend ( sense cronometratge ni classificació ) i en Velocitat, cotxes de ral·li de les diferents èpoques fins als espectaculars Grup A, Grup N, WRC i KitCar.

  Aquest any us volem agrair una vegada més la confiança dipositada en el nou concepte de ral·lis fullslip.

  És per això que els equips que hagin participat en alguna prova amb el segell de denominació d’origen fullslip, tindran una bonificació en la inscripció.

  • VI Fullslip Legend Les Corbes 2022
  • Andorra Rally Fullslip 2022
  • Fullslip Historic Rallye Laredo 2023

  En les properes setmanes es donaran a conèixer els primers detalls de la prova conjuntament amb l’obertura del període de reserva de plaça per a tots aquells equips que no es vulguin perdre aquesta nova edició.

  El divendres 16 de juny, es duran a terme les verificacions administratives a la Casa de Cultura Sant Hilari Sacalm, que serà la seu i la base de la prova. Les verificacions tècniques dels vehicles es faran a la Plaça Josep Moragues de Sant Hilari Sacalm. El parc d´assistència estarà ubicat al Pavelló Poliesportiu de Sant Hilari Sacalm, zona de treball dels equips on es reuniran tots els participants. Durant el matí de divendres, està programada una Sessió de verificacions mecàniques de vehicles, previst per a aquells equips que vulguin posar a punt el cotxe de carreres. Aquesta prova, coneguda internacionalment, com SHAKEDOWN, es realitzarà a Ctra.de Sant Sadurní Osormort BV-5201, entre les 10h del matí i les 13h. A la tarda de divendres, a les 19h s’iniciarà la 1era Etapa del Ral·li, amb la celebració d’un tram cronometrat que es repetirà dues vegades.

  El dissabte 17 de juny, a les 9h s’iniciarà la 2a Etapa del Ral·li, formada per 4 trams cronometrats més 1 tram espectacle que tindran lloc a les Guilleries, zona que abasten els mítics trams mundialistes.

  Els Trams de les Guilleries han estat escenari dels millors Ral·lis del Campionat del Món. És una bona oportunitat per recuperar tot l’esperit d’aventura i de companyerisme que sempre acompanya el món dels Ral·lis.

  T’ho perdràs??

  Reserva’t aquesta data!!

  T’esperem!!

  Documentació :

  Nota de premsa i agraiment

  Cartell VIII Fullslip Legend les Corbes

  Que és el Fullslip Legend?

  Reglament Particular de la prova ( APROVAT )

  Itinerari – Horari de la prova

  Info llicències Fullslip 2023 ( provisional fins a nova data )

  Llista Oficial d’inscrits 8è Fullslip Legend les Corbes

  Acreditació de premsa

  Video Promocional Fullslip Legend Les Corbes ’23

   

  Informació general d’interés :

  Mapa General / Mapa General

  Localitzacions / Localizaciones

  Zona d’Assistència / Zona de Asistencia ( SANT HILARI SACALM )

  Hospitals en Alerta / Hospitales en Alerta

  Guia interactiva

  Mapa interactiu

  Aplicació Android

  WEB MALDOMOTORSPORT

   

  HOTELS D’INTERÉS ( SANT HILARI SACALM )

  Hotel Ripoll :

  Ctra. de Vic, 26, 17403 Sant Hilari Sacalm, Girona

  Telf. 972 86 80 25

  www.hotelripoll.com

  Fonda Rita :

  Carrer Dr. Morales, 17, 17403 Sant Hilari Sacalm, Girona

  Telf. 972 86 80 09

   

  · PRESENTACIÓN :

  El 8vo Fullsplip Legend Les Corbes ya tiene fecha. Será del 16 al 17 de Junio de 2023 en la bonita y histórica población de Sant Hilari Sacalm acojerá la segunda edición del ya conocido y consolidado concepto fullslip: ambiente cálido, nostálgico, familiar y competitivo.

  COMPITE Y DISFRUTA!! CORRER ENTRE AMIGOS SIEMPRE ES ……. DIFERENTE!!

  Después del éxito de participación de la última edición, seguimos trabajando para que la prueba se consolide como un referente atractivo en Cataluña.

  Prueba de velocidad totalmente independiente al Campeonato de Cataluña, en cuanto a su estructura, reglamento ,etc., con un recorrido de algo menos de 90km cronometrados y 6 tramos distintos .

  Rally de vehículos míticos, y de interés deportivo en carretera cerrada, dividido en los apartados de Velocidad y Legend, este último, sin cronometrage ni clasificación. Además un pequeño y acotado apartado destinado a los rallycars revestirá la bonita prueba.
  La prueba tendrá como centro neurológico la población de Sant Hilari Sacalm que acogerá la base del rally, las verificaciones administrativas, las verificaciones técnicas de los vehículos, el parque de asistencia y el parque cerrado.

  Con todas las actividades previstas, se espera la participación de vehículos míticos de competición, para la categoría Legend ( sin cronometrage ni clasificación ) y en Velocidad, coches de rally de las diferentes épocas hasta los espectaculares Grupo A, Grupo N ,WRC y KitCar.


  Este año os queremos agradecer una vez mas la confianza depositada en el nuevo concepto de rallys fullslip.

  Es por eso que los equipos que hayan participado en alguna prueba con el sello de denominación de origen fullslip, tendrán una bonificación en la inscripción.

  • VI Fullslip Legend Les Corbes 2022
  • Andorra Rally Fullslip 2022
  • Fullslip Historic Rallye Laredo 2023

  En las próximas semanas se darán a conocer los primeros detalles de la prueba conjuntamente con la apertura del período de reserva de plaza para todos aquellos equipos que no quieran perderse esta nueva edición.


  El viernes 16 de junio
  , se llevaran a cabo las verificaciones administrativas en la Casa de Cultura Sant Hilari Sacalm, que será la sede y base de la prueba.
  Las verificaciones técnicas de los vehículos se harán en la Plaza Josep Moragues de Sant Hilari Sacalm.
  El parque de asistencia estará ubicado en el Pabellón Polideportivo de Sant Hilari Sacalm, zona de trabajo de los equipos donde se reunirán todos los participantes.
  Durante la mañana del viernes, está programada una Sesión de verificaciones mecánicas de vehículos, previsto para aquellos equipos que quieran poner a punto su coche de carreras. Esta prueba, conocida internacionalmente, como SHAKEDOWN, se realizará en Ctra.de San Sadurní Osormort BV-5201 , entre las 10h de la mañana y las 13h.
  Por la tarde del viernes, a las 19h se iniciará la 1era Etapa del Rally, con la celebración de un tramo cronometrado que se repetirá en dos ocasiones.
  El sábado 17 de junio, a las 9h se iniciará la 2a Etapa del Rally, formada por 4 tramos cronometrados más 1 tramo espectáculo que tendrán lugar en las Guilleries, zona que abarcan los míticos tramos mundialistas.
  Los Tramos de las Guilleries han sido escenario de los mejores Rallys del Campeonato del Mundo. Es una buena oportunidad para recuperar todo el espíritu de aventura y de compañerismo que siempre acompaña al mundo de los Rallys.

  Te lo vas a perder?? 

  Resérvate esta fecha!!

  Te esperamos!!

  Documentación :

  Nota de Prensa y agradecimiento

  Cartel VIII Fullslip Legend les Corbes

  Que es el Fullslip Legend?

  Reglamento Particular de la prueba ( APROBADO )

  Itinerario – Horario de la prueba

  Info licencias Fullslip 2023 ( provisional hasta nueva fecha )

  Lista Oficial de inscritos 8vo Fullslip Legend les Corbes

  Acreditación de Prensa

  Video Promocional Fullslip Legend Les Corbes ’23

  Notas Tramos :

  · SIMBOLOGIA

  · SSA1 / SSA2 BRUNYOLA

  · SSB1 / SSB2 COLL DE GOMARA-VILADRAU

  · SSC1 / SSC2 COLLSAPLANA

  · SSD1 / SSD2 COLL DE RAVELL

  · SSE1 LA FULLACA

  · SSF1 LA CANTINA

  Información general de interés :

  Mapa General / Mapa General

  Localizaciones / Localitzacions

  Zona de Asistencia / Zona d’Assistència ( SANT HILARI SACALM )

  Hospitales en Alerta / Hospitals en Alerta

  Guía interactiva

  Mapa interactivo

  Aplicación Android

  WEB MALDOMOTORSPORT

   

  HOTELES DE INTERÉS ( SANT HILARI SACALM )

  Hotel Ripoll :

  Ctra. de Vic, 26, 17403 Sant Hilari Sacalm, Girona

  Telf. 972 86 80 25

  www.hotelripoll.com

  Fonda Rita :

  Calle Dr. Morales, 17, 17403 Sant Hilari Sacalm, Girona

  Telf. 972 86 80 09

  Abrir chat
  Hola
  ¿En qué podemos ayudarte?