Omet al contingut

Peuabaix

Posposat el XI Enduret del Gironès – Palol d’Onyar – Quart (Girona)

Inici » Posposat el XI Enduret del Gironès – Palol d’Onyar – Quart (Girona)

Posposat el XI Enduret del Gironès – Palol d’Onyar – Quart (Girona)

  L’Escuderia Peu a baix Motorsport club Girona,comunica:

  Tot i el gran esforç,constància i sacrifici per intentar tirar endavant l’organització de la 12a edició , de l’ ENDURET DEL GIRONÈS CAMPIONAT CATALUNYA ENDURO INFANTIL previst pel proper dissabte 22 de Març , ens veiem obligats a comunicar l’anul·lació o possible APLAÇAMENT, per l’organització d’aquest esdeveniment esportiu.

  L’ Ajuntament de QUART, PALOL d’ ONYAR , on s’ havia ja consolidat ja la prova, després dels ultims 8 anys, ha decidit  que aquest nou equip de govern,  no vol prosseguir amb la celebració d’aquesta competició en el seu municipi al llarg d’aquesta nova legislatura.

  Hem estat buscant alternatives en diferents municipis del Gironès i la Selva però després de presentar varies propostes i valorar l’ estat i condicions de part dels recorreguts proposats , afectats greument per el TEMPORAL GLORIA  ens veiem incapaços de seguir lluitant per tirar endevant la proba per la data prevista per el 22 de març.

  Disposem autorització d’un nou municipi on veurien viable poder realitzar la proba, però per les dates proposades, 22 MArç, es totalment inviable degut al malestar del recorregut i la impossiblitat de poder disposar d’uns camps per realitzar l’ especial cronometrada i el Paddok, ja que tots els camps possibles estan sembrats. 

  Proposem nova data per realitzar la proba a partir del mes de Setembre i alhora Tambe ens oferim a substituir alguna proba del calendari que no pogues disputar.

  Ens entristeix molt haver de comunicar aquesta mala notícia despres de gairebe  20 anys apostant per aquest esport considerant les mancances,necessitats i falta de reconeixement i que tant ens apassiona.

  Volem agrair a tot l’equip,gent col.laboradora,empreses,equips de tram, pilots i equips, el vostre suport , la vostre il·lusió , passió, i treball per apostar novament per nosaltres. 

  Gràcies a tots per el suport i la vostre col·laboració.Seguirem lluitant!!A tots aquells equips efectats que ho sol·liciteu i que vareu fer el pagament dels drets d’inscripció de la prova,us agrairiem que’ns facilitessiu un número de compte ( nom del pilot,copilot o equip ) per tal de fer-vos l’abonament corresponent dels drets d’inscripció.Salutacions

  Peu a baix motorsport club Girona

  Joan de las Heras

  Pau de las Heras

  I tot l’equip que’l representa

  Abrir chat
  Hola
  ¿En qué podemos ayudarte?