Omet al contingut

Peuabaix

XII ENDURET i ENDURO DE CLÀSSIQUES MAÇANET DE LA SELVA

Inici » XII ENDURET i ENDURO DE CLÀSSIQUES MAÇANET DE LA SELVA

XII ENDURET i ENDURO DE CLÀSSIQUES MAÇANET DE LA SELVA

  MAÇANET DE LA SELVA seu del XII Enduret organitzat per PEUABAIX
  Campionat de Catalunya d’ Endurets i
  la Copa Catalana de Clàssiques 2022
  Peu a Baix Motorsport Club Girona organitza la Dotzena edició de l’ Enduret , amb MAÇANET DE LA SELVA com a centre neuràlgic, i que recorrerà per pistes forestals de MAÇANET de la Selva. Aquesta prova queda emmarcada dins la Fira i les jornades esportives de MAÇANET ÉS ESPORT, amb un ampli programa d’ activitats de la fira d’ entitats esportives del municipi.
  L’ Enduret es puntuable per el Campionat de Catalunya d’ Enduro INFANTIL , pel que s’espera la participació dels millors pilots de base infantils catalans i la Copa Catalana de Clàssiques on s’ espera la participació de grans pilots èlit veterans.
  Peu a Baix apropa el certamen català d’ Enduro de Nens i Clàssiques a la província de Girona, un gran al·licient per a molts pilots i aficionats locals i provincials que segueixen aquest campionat.
  El 12è ENDURET de Peuabaix es celebrarà el 22 de Maig a la localitat de MAÇANET DE LA SELVA ( Girona )
  La prova és puntuable per el Campionat de Catalunya d’ ENDURO INFANTIL “ENDURETS” COPA CATALANA DE CLÀSSIQUES
  Peu a Baix torna a portar “l’Enduret”, la fórmula de l’esport base de l’enduro, a terres Gironines i s’esperen quasi 250 participants entre nens, joves, fèmines i pilots veterans.
  Peu a Baix Motorclub Girona, amb la col·laboració de l’Ajuntament de MAÇANET DE LA SELVA , el Consell Català de l’ Esport, el Consell Comarcal de LA SELVA i de la Diputació de Girona, torna a portar a les comarques gironines, una de les especialitats més acolorides del motociclisme infantil i les motos llegendàries clàssiques
  La base de la cursa i el Parc d’ assistència, enguany estarà ubicat a ZONA ESPORTIVA – MAÇANET DE LA SELVA.
  Els joves participants d’aquesta especialitat estan dividits en 13 categories que són:

  Enduro INFANTIL -ENDURET: E-50,  E-65, E-85 Cadet, E-85 Juvenil, E-Femení, Elèctrica,  Sots 16

  Enduro Clàssic: EVO, TT125, TT77, TT80, TT84,  TT90

  En l’es categories infantils hi haurà joves pilots amb motos desde 50cc a 125cc i en les motos clàssiques – màquines de marques catalanes mítiques com Ossa, Bultaco o Montesa- que seguiran pràcticament el mateix itinerari que els participants més joves.
  L’expectació per aquest XII Enduret està assegurat i Peu a Baix espera repetir l’èxit de les anteriors edicions amb prop de 250 pilots. La cursa es disputarà el diumenge dia 22 de Maig a partir de les 9h00 per acabar pels volts de les 15h00 del mateix diumenge.

  Peu a Baix compta amb el suport de l’Ajuntament de Maçanet que facilitarà als organitzadors la zona per muntar la base de l’ Enduro, punt de sortida i arribada, i el parc d’assistència per els pilots.
  Amb totes les activitats previstes, s’espera una gran afluència de públic i de mitjans de comunicació. Cal destacar que la Federació Catalana de Motociclisme produeix imatges de televisió per a Televisió de Catalunya on fan el seguiment de totes les proves puntuables al programa Motor a Fons, pel que l’ Enduret és una excel·lent oportunitat per donar a conèixer la nostra vila.
  La principal activitat competitiva tindrà lloc durant el matí del mateix diumenge 22 de Maig.
  A primera hora del matí, els participants es dirigiran a les dos especials cronometrades seguint un recorregut d’ enllaç d’entre 20-30 km i perfectament senyalitzat que recorre per diferents indrets del municipi de MAÇANET DELA SELVA i SILS per on els participants hauran de passar respectant les normes de circulació i civisme durant tot el recorregut obert a la circulació.
  Al llarg de la ruta els participants tenen una Crono (circuit tancat perfectament senyalitzat d’un 2 o 3 km de corda) i un Tram ( part del recorregut d’enllaç tancat on es cronometren als participants 4-7 km) que es la part competitiva de la cursa. Segons normativa vigent de la Federació Catalana de Motociclisme la Crono es faran dins un camp, en el qual s’hi marcarà un traçat amb estaques i cinta i serà recollit en acabar la prova
  Els pilots han de realitzar tot el recorregut 3 vegades superant amb el mínim temps possible les especials competitives de la Crono i el Tram cronometrat. .
  El recorregut d’enllaç no és cronometrat, i els camins son oberts a la circulació, però estarà perfectament senyalitzat i controlat per la organització i s’ informarà als veïns del pas de la cursa. La suma dels temps, de la Crono i el Tram, de cada participant dona la classificació final de la prova. Al llarg del recorregut els pilots poden trobar qualsevol tipus d’obstacle i dificultat així com uns controls de pas.

  I. PROGRAMA HORARI

  Lliurament de documentació Base Enduret i Enduro Clàssiques
  21 i 22 Maig Verificacions:
  Inici Administratives: dissabte 21 Maig Plaça Esglèsia Maçanet de la Selva
  08:00 Inici Tècniques Diumenge 22 Maig Parc tancat – Aparcaments zona esportiva.
  09:39 Hora limit administratives
  09:44 Hora limit verif. Tècniques
  09:45 Briefing
  10:00 Sortida del 1er participant
  Parcs d’assistència
  Hi haurà 3 Parcs d’assistència situat a la zona poliesportiva de MAÇANET DE LA SELVA

  Abrir chat
  Hola
  ¿En qué podemos ayudarte?