Omet al contingut

Peuabaix

XIV ENDURET I ENDURO CLÀSSIQUES – MAÇANET DE LA SELVA CAMPIONAT DE CATALUNYA DISSABTE 11 DE MAIG 2024

Inici » XIV ENDURET I ENDURO CLÀSSIQUES – MAÇANET DE LA SELVA CAMPIONAT DE CATALUNYA DISSABTE 11 DE MAIG 2024

XIV ENDURET I ENDURO CLÀSSIQUES – MAÇANET DE LA SELVA CAMPIONAT DE CATALUNYA DISSABTE 11 DE MAIG 2024

      

  MAÇANET DE LA SELVA  seu del XIV Enduret i Enduro de Clàssiques organitzat per PEUABAIX el proper dissabte 11 de MAig.

  Campionat de Catalunya d’ Endurets i  la Copa Catalana de Clàssiques 2024

  Peu a Baix Motorsport Club Girona  organitza  la 14a edició de l’ Enduret , amb MAÇANET DE LA SELVA  com a centre neuràlgic, i que recorrerà per pistes forestals de  MAÇANET de la Selva. Aquesta prova queda emmarcada  dins la Fira i  les jornades esportives de MAÇANET ÉS ESPORT, amb un ampli programa d’ activitats de la fira d’ entitats esportives del municipi.

  L’ Enduret  es puntuable per el Campionat de Catalunya d’ Enduro INFANTIL , pel que s’espera la participació dels millors pilots de base infantils catalans i la Copa Catalana de Clàssiques on s’ espera la participació de grans pilots èlit veterans.

  Peu a Baix apropa  el certamen català d’ Enduro de Nens i Clàssiques a la província de Girona, un gran al·licient per a molts pilots i aficionats locals i provincials que segueixen aquest campionat.

   

  El XIVè ENDURET i ENDURO DE CLÀSSIQUES es celebrarà el DISSABTE 11 de Maig i  a la localitat de MAÇANET DE LA SELVA ( Girona ) seguint el mateix recorregut.

  La prova és puntuable per el Campionat de Catalunya d’ ENDURO INFANTIL “ENDURETS” COPA CATALANA DE CLÀSSIQUES

   

  Peu a Baix torna a portar “l’Enduret”, la fórmula de l’esport base de l’enduro, a terres Gironines  i s’esperen quasi 250 participants entre nens, joves, fèmines i al mateix temps recupera les llegendes de l’Enduro amb  pilots èlit  veterans amb l’ Enduro Clàssic amb la col·laboració de l’Ajuntament de MAÇANET DE LA SELVA – el Consell Català de l’ Esport, el Consell Comarcal de LA SELVA i de la Diputació de Girona, torna a portar a les comarques gironines, una de les especialitats més acolorides del motociclisme infantil i les motos llegendàries clàssiques

   

  La base de la cursa i el Parc d’ assistència, enguany estarà ubicat a AVINGUDA PAÏSOS CATALANS –  BELLAVISTA ESCOLA LES ARRELS  MAÇANET DE LA SELVA.

   

  Els joves participants d’aquesta especialitat estan dividits en 8 categories per l’Enduret que són: E85Juvenil, e-85Cadet, E65, E50, Elèctiques,  Fèmina , Femina Superior realitzant la prova el ENDURET dissabte 11 de Maig .

   

  Apart dels joves de l’Enduret,  també s’hi concentraran els pilots de Enduro Clàssic motos clàssiques – màquines de marques catalanes mítiques com Ossa, Bultaco Rieju, Montesa- que seguiran pràcticament el mateix itinerari que els participants més joves.

  L’Enduro Clàssic es disputarà el mateix Dissabte 11 Maig .

   

  L’expectació per aquest XIV Enduret i ENDURO CLÀSSIC està assegurat i Peu a Baix espera repetir l’èxit de les anteriors edicions amb prop de 200 pilots participants.

  Peu a Baix compta amb el suport de l’Ajuntament de Maçanet que facilitarà als organitzadors la zona per muntar la base de l’ Enduro, punt de sortida i arribada, i el parc d’assistència per els pilots.

  Amb totes les activitats previstes, s’espera una gran afluència de públic i de mitjans de comunicació. Cal destacar que la Federació Catalana de Motociclisme produeix imatges de televisió per a Televisió de Catalunya on fan el seguiment de totes les proves puntuables al programa Motor a Fons, pel que l’ Enduret és una excel·lent oportunitat per donar a conèixer la nostra vila.

  La principal activitat competitiva tindrà lloc durant el matí del DISSABTE 11 DE MAIG ENDURET I  ENDURO CLÀSSIQUES.

  A primera hora del matí, els participants es dirigiran a les dos especials cronometrades seguint un recorregut d’ enllaç d’entre 20-30 km i perfectament senyalitzat que recorre per diferents indrets del municipi de MAÇANET DELA SELVA  per on els participants hauran de passar respectant les normes de circulació i civisme durant tot el recorregut obert a la circulació.

  Al llarg de la ruta els participants tenen 2 Trams cronometrats ,el primer a Les Arrels  (tram  tancat en linea perfectament senyalitzat de  4 km de corda) i un Tram Martorell( part del recorregut d’enllaç tancat on es cronometren als participants 3 km) que es la part competitiva de la cursa. Segons normativa vigent de la Federació Catalana de Motociclisme la Crono  es faran dins un camp, en el qual  s’hi marcarà un traçat amb estaques i cinta i serà recollit en acabar la prova

  Els pilots han de realitzar tot el recorregut 3 vegades superant amb el mínim temps possible les especials competitives de la Crono i el Tram cronometrat. .

  El recorregut d’enllaç no és cronometrat, i els camins son oberts a la circulació, però estarà perfectament senyalitzat i controlat per la organització i s’ informarà als veïns del pas de la cursa. La suma dels temps, dels 2 Trams Cronometrats , de cada participant dona la classificació final de la prova.  Al llarg del recorregut  els pilots poden trobar qualsevol tipus d’obstacle i dificultat així com uns controls de pas.

   

   

  Abrir chat
  Hola
  ¿En qué podemos ayudarte?