Omet al contingut

Peuabaix

Inici » Casals – Colònies – Stage

Casals – Colònies – Stage

PEU ABAIX us ofereix estades esportives de tecnificació de Trial i Enduro

Submergeix-te en l’emoció sobre rodes amb el nostre exclusiu programa d’activitats esportives per a nens i joves.

Peu a Baix, oferim una experiència única que combina la passió per l’esport amb la diversió i l’aprenentatge.

Descobreix i perfecciona les teves habilitats sobre la  bici  i moto

Oferim cursos intensius de tècniques de pilotatge en modalitats com Trial – Biketrial, Trial Moto i Enduro i altres esports de motor adaptats per a tots els nivells i edats.  El nostre equip de monitors està compromès a proporcionar una ensenyança de qualitat, garantint un ambient segur i saludable per a tots.

Vacances inoblidables amb valors i aventures
Viu i l’ experiència  i emoció del  Bike Trial  / Trialsin / Bici Trial, Trial Moto o Enduro .
Fomentem el treball en equip, l’esperit de superació, el respecte i companyonia  .

 

CASAL CAMPUS STAGE COLÒNIES DE NADAL,  ESTIU I SETMANA SANTA

CURSETS INICIACIÓ I TECNIFICACIÓ BIKE TRIAL ENDURO BTT I TRIAL MOTO

L’equip de Peu a Baix, ofereix durant les vacances d’ ESTIU, CURSETS -COLÒNIES de Tecnificació, per a grups reduïts de màxim 25 alumnes, amb temàtica de  TRIAL , l’ esport base per excel·lència del motorsport

Fomentem l’esport del Trial  aixi com  altres activitats d’aprenentatge de la vida rural i món animal  on volem transmetre els valors de l’esport i el bon ambient, el treball en equip i esperit de superació, el respecte mutu,  entre companys i també per la natura i pels animals, .


SABER MÉS

Peu a Baix ofereix cursos de bike trial i trial moto durant les vacances de Nadal Setmana Santa i Estiu per millorar les habilitats en aquests esports de manera segura. Amb grups reduïts, es centren en tots els nivells i edats, incloent altres activitats educatives i recreatives com el tractament d’animals, manualitats i excursions. Els programes de colònies combinen temps per deures i estudis amb sessions d’anglès, promocionant valors com l’esportivitat i el treball en equip en un ambient positiu i natural. Esport, natura i aventura en un entorn educatiu i divertit per a les vacances de Nadal.


SABER MÉS

Abrir chat
Hola
¿En qué podemos ayudarte?