Saltar al contenido

Peuabaix

Qui som

PEU A BAIX MOTORSPORT CLUB GIRONA

Tornem als origens, la bicicleta, el vehicle ESCOLA de tots els pilots!!

El TRIAL  és l’esport base per excel·lència del ciclisme, del motociclisme i també de l’ automobilime; El Biketrial és un esport nascut a Catalunya i d’on han sorgit gran campions del món aixi com grans fabricants i marques.

Fomentem l’esport del TRIAL – BIKETRIAL sent la única escola especialitzada  de la província de Girona.

El TRIAL en bicicleta  ens permet treballar poc a poc, pas a pas.

Amb constància i persevarança millorem en seguretat i equilibri a partir d’una bona tècnica de conducció gaudint fent esport i treballant altres valors  com: el respecte, l’esperit de superació i el companyonia

Oferim unes instal·lacions a Girona on poder practicar l’esport del TRIAL i BIKETRIAL

en una àrea adequada també per la formació de diferents disciplines del OFFROAD aixi com l’ ENDURO, MOTOCROSS, RALLI amb el nostre equip de monitors i entrenadors qualificats i amb experiència.

Activitats Personalitzades

Des de excursions guiades fins a coaching d'equip i proves de test. Les nostres experiències úniques inclouen incentius per empreses, Team Building, organització i gestió de viatges i activitats relacionades amb el món del motor per a grups. vivències inoblidables com ara ser copilot per un dia, conduir vehicles de luxe i de competició, lloguer de bicicletes elèctriques i més.

Escola de Pilots

La nostra Escola de Pilots ofereix entrenaments i cursos de seguretat, així com tècniques de pilotatge en diverses disciplines del món del motor, destacan especialment Moto Trial i Bike Trial. Estem compromesos amb el desenvolupament integral dels nostres pilots en totes les categories.

Motor Show
Espectacles de Motor

Amb el nostre Motor Show, oferim espectacles emocionants que inclouen Enduro, Motocross, Quadcross, Cross country, Open Girona de quads, Rallys, Supermotard, Trial, Resistències, Rutes 4X4, Concentracions de vehicles, Freestyle i BTT. Estem compromesos a portar als espectadors experiències úniques i adrenalítiques.

Amb instal·lacions especialitzades

Descobreix les nostres instal·lacions, un entorn segur i òptim. Facilitem tràmits de llicències federatives i organitzem emocionants esdeveniments i competicions de primer nivell. 

Amb instal·lacions adaptades a tots els nivells, oferim l’espai perfecte per a la práctica. Assegurem les millors condicions i la màxima seguretat per a un entrenament efectiu i satisfactori.

Facilitem tràmits de llicències catalanes, homologades, amateurs i internacionals per a Motociclisme, Automobilisme i Ciclisme, assegurant que els nostres membres puguin participar en totes les competicions desitjades.

Som responsables de l’organització de curses puntuables per a diferents campionats socials, provincials i catalans, garantint esdeveniments emocionants i competicions de primer nivell.

Abrir chat
Hola
¿En qué podemos ayudarte?